Vi fick idén om Värmlandsboxen vintern 2017 då vi letade ett lokalt alternativ till att sälja tysk salami och strumpor till barnens föreningar och skolklasser. Vi kände att vi hellre skulle vilja stötta de många duktiga lokala producenter som finns i Värmland.

Idag är det lokalt producerade grunden i vår verksamhet och vi arbetar nära många av små producenter som finns i länet. En drivkraft för oss är att bidra till att fler ska upptäcka de fina produkter som görs här.

Att erbjuda företag och föreningar produkter som grannen har producerat känns riktigt bra.

Idag säljer vi Värmlandsboxen till företag och organisationer när de vill ge bort en Värmlandsbox till sina anställda i julklapp eller sommarpresent, men också som gåva till föreläsare vid konferenser eller till kunder och samarbetspartners. Värmlandsboxen är också ett alternativ för det värmländska föreningslivet och länets skolor att stärka lag- och klass-kassan och kunna åka på drömcupen eller göra en avslutande klassaktivitet.

Att erbjuda företag och föreningar produkter som grannen har producerat känns riktigt bra. Vi tycker därmed att vi uppnår en dubbel vinst. Tillsammans stärker vi både föreningslivet och det lokala näringslivet och Värmland som matregion. Att vara en del av den upptäckarglädje som varje box ger till mottagaren är också en stor drivkraft för oss.

  • Närproducerat

    Det finns gott om närodlat i Värmland och vår dröm är att fler ska hitta nya favoriter med hjälp av vår mix av varor. Värmlandsboxen erbjuder lokalt producerat som känns gott i både magen och hjärtat.

  • Hantverksmässigt

    Du kommer att få ta del av det genuina, traditionella men också den moderna värmländska förädlingen av goda råvaror, med en ekologisk hållbar tanke så mycket det går.

  • Hållbart

    Letar du efter en present som är hållbar och till stora delar ekologiskt producerad så är Värmlandsboxen rätt val. Vi vill underlätta för dig som letar present till kunder, anställda eller föreläsare och kan utlova en ren upptäckarglädje för mottagaren av boxen.

Lite mer Värmland till världen helt enkelt. Kanske hittar du en ny favoritsmak i våra lådor. Varsågod och njut!

Med vänliga hälsningar
/ Pernilla Åberg och Ola Sundgren

Dekorativ bild

Vi finns alltid nära till hands

Formulär går lika bra

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Våra sammarbetspartners

Följ oss och inspireras

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.