Om oss

Några ord om oss

Vi fick idén om Värmlandsboxen vintern 2017 då vi letade ett lokalt alternativ till att sälja tysk salami och strumpor till barnens föreningar och skolklasser. Vi kände båda att vi hellre skulle vilja stötta de många duktiga lokala producenter som finns i Värmland.

Under året har även företag och organisationer hört av sig för att de vill ge bort en Värmlandsbox till sina anställda i sommarpresent eller julklapp, men också som gåva till föreläsare vid konferenser eller till kunder och samarbetspartners.

Att erbjuda föreningar eller skolklasser att sälja produkter som grannen har producerat känns riktigt bra. Vi tycker därmed att vi uppnår en dubbel vinst. Tillsammans stärker vi både föreningslivet och det lokala näringslivet.  Vår förhoppning är också att Värmlandsboxen bidrar till att stärka Värmland som matregion genom att företag och organisationer ger bort goda smaker från Värmland till anställda, kunder, föreläsare och gäster. Lite mer Värmland till världen helt enkelt. Kanske hittar du en ny favoritsmak i denna låda. Varsågod och njut!

Med vänliga hälsningar / Pernilla Åberg och Madeleine Norum

Scroll to Top